> TIzzANO <

Livet å Bandyn

Men åhh!!

december 25th, 2008 by tizzano

Ja åter efter bandyträningen då.. Det var en redigt ”laj” träning idag. vi spelad turnering på små mål 4st lag. Rätt kul, det kändes som att man var ute och söndags åkte lite, tyvärr så kom ju mitt lag sist och jag kan ju berätta att det INTE berodde på mig. Anna var ful på planen som vanligt, denna träningen hakade hon mina skridskor, förra träningen slog hon ut armen när jag kom med fart. Det slutade med ett tvär stopp och ryggen fick slicka isen. Börjar nästa att tro att hon har något emot mig:) Sista matchen körde jag en ”klubba, handskar och tröja” på Ida men lite snö i nacken mohahaha.

Väl hemma så passade jag på att tvätta träningskläderna, känns som att jag å tvättstugan kommer redigt bra överens nu och torktummlaren har inte krånglat än enda gång. Passar även på att ta lite rester av gårdagens julmat… Åsså snart kommer Daren, så det blir la att titta på tv lite skulle jag tro.

Annandags Bandy i morgon också, inte att glöma. Jag hoppas verkligen att JB spöar skiten ur Nässjö och självklart att Daren gör några mål. Hoppas att det kommer fler från damlaget och kollar, sist var det bara jag och Anna.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.