> TIzzANO <

Livet å Bandyn

Regn å blåst!

november 28th, 2008 by tizzano

Jag vaknade av att regnet smattrade mot rutan, och vinden ven i träden utanför. Min första tanke som slog mig när jag väl fått upp ögonen var, hoppas inte att isen på bandyplan har försvunnit. Efter en kopp morgon kaffe, blev jag tvungen att åka ner till idrotts plattse för att kolla. Rädslan var stor att bandyplan skulle ligga där och blotta sina grusfläckar här och var. Men jag möttes av en vit och torr is trotts att regnet fortsatte att piska mig i ansiktet och vinde blåste sina milda brisar. Härligt att vaktmästarna hade skruvat upp aggregatet. Men matchen mot Tranås i morgon ser mörk ut, då Vaggeryds bandyplan inte klarat av det milda vädret och det är där matchen skall spelas.

Denna fredag kommer förhoppnings vis att bli trevlig då några av mina kompisar från Holland, har satt sig i bilen för att komma upp och hälsa på. En lite härlig bilfärd på 13 timmar ”non stop”. Men mest kommer de upp för världens största LanParty DREAMHACK. En massa dataspelandes, finniga tonåringar om man ska beskriva Dreamhack snabbt.

Ja man får la hoppas på att vädret blir bättre (kallare) så att vi bandyspelare kan få en trevlig vinter, men just nu känns det som att småland snålar med det också… Men tummarna kan man ju alltid hålla.

jb-kopiera2.JPG

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.